Family Nygård

Marmoripossu – Jani

Kivimies ja kermaperse. Perusotteeltaan työn raskaan raataja, aito duunari, miessika, mutta sisimmältään silti silkkipallien sukua. Intohimoinaan veneily, nopeat autot ja gourmet-kokkailu japanilaisen viskin siivittämänä. Pelkää vaimon ninja-skillsejä ja jämäkkyyttä. Rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaimoa unohtamatta. Perheen pää (jos vaimo ei ole kotona).

Pirttihirmu – Elina

Johdon assistentti ja siivoushullu. Tykkää imureiden hajottamisestai ja intohimoisesta lattian lakaisemisesta. Hurjan tahdonvoiman omaava ”independent woman”, jolla kuitenkin on myös herkkä puolensa. Pelkää harakrankkoja ja lukkeja. Rakastaa ulkoilua, elämää ja romanttisia juttuja. Perheen todellinen päättäjä ja järki – miehensä rakas pystyssä pitäjä.

Sasu

Perheen pelastuskoira Romaniasta – aka Smugu Romano. 23 kiloa herkkää romanialaista rakkautta. Pelkää outoja miehiä ja rakastaa ruokaa, ruokaa, ruokaa ja ruokaa.

Pallo

Melkoinen sähköjänis koiraksi ja perheen isännän lellikki. Todellinen luupää, joka ei pelkää mitään ja rakastaa kaikkea mikä lentää, pomppii, pyörii ja on ylipäätään noudettavissa.