Family Nygård

Marmoripossu – Jani

Kivimies ja kermaperse. Perusotteeltaan työn raskaan raataja, aito duunari, miessika, mutta sisimmältään silti silkkipallien sukua. Intohimoinaan veneily, nopeat autot ja gourmet-kokkailu japanilaisen viskin siivittämänä. Pelkää vaimon ninja-skillsejä ja jämäkkyyttä. Rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaimoa unohtamatta. Perheen pää (jos vaimo ei ole kotona).

Pirttihirmu – Elina

Johdon assistentti ja siivoushullu. Tykkää imureiden hajottamisesta ja intohimoisesta lattian lakaisemisesta. Hurjan tahdonvoiman omaava ”independent woman”, jolla kuitenkin on myös herkkä puolensa. Pelkää harakrankkoja ja lukkeja. Rakastaa ulkoilua, elämää ja romanttisia juttuja. Perheen todellinen päättäjä ja järki – miehensä rakas pystyssä pitäjä.

Sasu

Perheen pelastuskoira Romaniasta – aka Smugu Romano. 22 kiloa herkkää romanialaista rakkautta. Pelkää outoja miehiä ja rakastaa ruokaa, ruokaa, ruokaa ja ruokaa.

Pallo

Melkoinen sähköjänis koiraksi ja perheen isännän lellikki. Todellinen luupää, joka ei pelkää mitään ja rakastaa kaikkea mikä lentää, pomppii, pyörii ja on ylipäätään noudettavissa.

Yuri Gagarin

LRM_EXPORT_6616340178805_20190625_083059760.jpeg

Meidän perheen uusin tulokas, herra Gagarin, joka muutti luoksemme maaliskuussa 2019. Erinomaisen huumorintajun omaava, kuolaava ja Pallon hermoja koetteleva viipurilainen rescuekoira suurella sydämellä.