40 000 kävijää – KIITOS!

Pirttihirmu on tässä viime päivien ajan stalkannut silmä kovana bloginsa kävijälaskuria, ja vihdoin hän voi ylpeänä ilmoittaa, että Pirttihirmu & Marmoripossu -blogin kävijälaskuri päivitti tänään kävijäluvukseen 40 211.

Se on aika helkkarin huima luku, ja kaikkein suurin kiitos siitä kuuluu teille!

Ajattelin näin hienon lukeman kunniaksi avata teille hieman meidän sivuston statistiikkaa, koska mikäs sen hauskempaa, kuin selvittää, miten ihmeessä te laatutietoiset – ja ehkä hitusen kummalliset – ihmiset olette päätyneet lukemaan meidän raapustuksia taloprojektista, elämästä ja edellä mainittujen tuomista kriiseistä.

Tässä siis hitusen kevyellä otteella tehtyä listausta Pirttihirmun & Marmoripossun elämästä:

2017

Pirttihirmu & Marmoripossu -blogi saa alkunsa

Pirttihirmu & Marmoripossu -blogi näki päivänvalon 22. marraskuuta 2017, jolloin julkaisimme ensimmäisen artikkelimme, Kivistöstä Kalkkirantaan.

Vuoteen 2017 mahtui mukaan myös yksi piparkakkukatastrofi kuolleella sianpäällä sekä muutama räjähdys ja loputtomasti louhetta. Yhteensä kyseisenä vuonna tuli julkaistua 8 artikkelia, ja suurin osa lukijoista päätyi sivuillemme Facebookin sekä Instagramin kautta. Suosituimmista kävijämaista top 5 -sijoituksia ylläpiti:

 1. Suomi
 2. Ruotsi
 3. Yhdysvallat
 4. Kenia (What? 😄)
 5. Kanada

Erikseen vielä mainittakoon, että sähköpostiimme ei kyseisenä vuonna saapunut yhtäkään timanttista miljoonatienestimahdollisuutta koskasetäkuollutjamiljoonaperintö.

2018

Kun Pirttihirmu tapasi Marmoripossun

Rankasta rakennusprojektista huolimatta vuosi 2018 oli Pirttihirmun osalta erittäin tuottoisaa aikaa, ja blogipostauksia tuli tuona vuonna julkaistua huimat 55 kappaletta. Selkeimmin top-luetuimpien blogikirjoitusten listalle sijoittuvat mm.

Kun Pirttihirmu tapasi Marmoripossun… 1/2

Vaihtamalla paranee!

Ihana, jännittävä elämä!

sekä Kahdeksan kuppia kahvia ja hysteerinen nainen

Vuoden 2018 suosituimmat kävijämaat taasen olivat:

 1. Suomi
 2. Viro
 3. Yhdysvallat
 4. Ruotsi
 5. Kanada

Pirttihirmun jäätävistä kirjoitusefforteista huolimatta suosituin hakusana, jolla ihmiset päätyivät sivuillemme, oli Marmoripossu. Katkerana kakkosena voin ilmoittaa, että virallinen top 5 -listaus näyttää tältä:

 1. Marmoripossu
 2. Pirttihirmu blogi
 3. Hysteerinen nainen
 4. taloprojekti
 5. pirttihirmu ja marmoripossu

Tyydyn toteamaan, että eikös ne aina sano, että kakkonen on aina ykkönen?

2019

Kattovuotoja ja fiaskoja

Vuoden 2019 tähän asti selkeästi suosituin blogikirjoitus on ollut Muru, meidän katto vuotaa! ja noh…  fiaskot ylipäätänsä.

Vuoden 2019 suosituimmat kävijämaat ovat tähän asti olleet:

 1. Suomi
 2. Ruotsi
 3. Venäjä
 4. Iso-Britannia
 5. Viro

Suosituimpina hakutermeinä ovat olleet:

 1. pirttihirmu marmoripossu
 2. pystysalaojan tekeminen
 3. pirttihirmu ja marmoripossu
 4. domus konkurssiin
 5. domus konkurssi

Tänä vuonna blogikirjoituksia on julkaistu vasta 11 kappaletta (tämä mukaan luettuna), ja Pirttihirmu on kärsinyt massiivisesta kirjoituskriisistä, kun taloprojekti ei ole sen kummemmin edistynyt ja kiinnostus diibadaapa-artikkelien kirjoitamiselle on ollut nollassa. Rest assured, though, työn alla on monta artikkelia, ja näitä toivon tupsauttelevani ilmoille yhden jos useammankin elokuun aikana, kun joudun jäämään kuukauden mittaiselle kesälomalle unelmaduunistani Umbralla.

NYT

Pirttihirmu & Marmoripossu -blogi on avannut yllättävän paljon ovia maailmalle, ja vaikka tässä kohtaa en voi sen suuremmin kertoa näistä ovien takaa löytyneistä projekteista, niin sen tulen lupaamaan, että täältä löytyvät artikkelit tulevat jatkossakin olemaan täysin omaa, kokemukseen perustuvaa tekstiä, joita ei voi rahalla ostaa. Jos siis täällä jaellaan kehuja, niin ne tulevat täydestä sydämestä sen ansaitseville – ja sama koskee tietysti myös risuja.

Innolla jään siis odottelemaan tulevaa, ja sitä, että saan jatkossakin jakaa meidän seikkailut teidän kanssanne. Ja jos jotain voin luvata, niin sen, että Marmoripossun kanssa niitä riittää! 😄

 

Kiittäen ja kumartaen,

Pirttihirmu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.