Kasvitieteellinen katastrofi

Koiraihmiset tuppaavat liikkumaan huomattavasti enemmän kuin koirattomat kanssaihmiset, ja tutkimusten mukaan lemmikki vähentää sekä stressiä että verenpainetta.

Tutkimuksia tehneillä ei varmaan ikinä ole ollut koiranpentua.

Yllä olevat kuvat julkaisin 24. päivä huhtikuuta henkilökohtaisella Facebook-tililläni tekstillä:


Get a teenager puppy. Oh, the fun you’ll have!

We went for a walk in the forest with Sasu and Mr. G while Jani and Pallo went fishing. After our walk, we decided to go to the beach to check out the duo’s catch and to enjoy the sun for a bit.

Fishing equipment and an everything’s-so-AMAAAAZING kind of puppy don’t match too well, though, so after a while, we decided to head back home with the two dogs.
This little bundle of joy, however, decided to try his luck THREE freaking times in a row by running back to the beach (where Jani was fishing with Pallo) even when I told him not to. I can tell you, an indolent 24.5-kilo puppy makes for a good workout.

E: ”Jani literally told you to fuck off.”
Mr. G: ”I thought he was talking to Pallo.”


Liikkumisesta olen kyllä samaa mieltä, sillä pennun jahtaamisen lisäksi olin myös juuri kaksi päivää sitten sunnuntaina pessyt alakerran lattiat jälleen mutaisista vauhtiraidoista. Voin sanoa, että lattialla tiskirätti kädessä kontatessa saa kyllä mahdolliset jenkkakahvat ja käsivarsien löysät läskit kyytiä, kun 70 neliötä tahmeaa lattialaattaa kirkastuu ja Pirttihirmu lauleskelee toluhuuruissaan Disneyn piirrettyjen lauluja.

Siispä sunnuntain reipasteluista innoissani lähdin maanantaina hyvillä mielin töihin, kun taakse jäi putipuhtoinen koti.

Takaisin kotiin saapuessa valahti hymy pyllyyn kuitenkin nopeammin kuin paavi ehtii lausumaan oman syntymäaikansa, sillä vastassa odotti meidän sisustussuunnittelijan uusimmat aluevaltaukset:

 

Yllä olevan sotkun (koirat mukaan luettuna) siivoamisessa meni yhteensä 2 tuntia ja 16 minuuttia, ja voin sanoa, että maanantain vastaisena yönä jo kello kolme herättyäni ja tuon meidän kosmonautin pissakakkasotkut sekä yhden villamaton siivottuani löysin itseni hetken kuluttua sohvalta kuolaamassa Pentikin tyynynpäälliseen.

Yurin sohvapäikkärit meneillään.
Karvapallo ja isäntä päikkäreillä.
Sasulla halivaje.

Me ollaan nyt sitten tuon rakkaan Marmoripossuni kanssa väitelty viime aikoina siitä, rakennetaanko meidän koirille koira-aitausta tuohon pihalle.

Itse olen vahvasti koira-aitauksen kannalla, sillä erityisesti Sasusta ja Yurista huomaa, että kaverit viihtyvät mieluummin ulkona kuin sisällä. Kuinka vaivatonta olisi myöskin se, että koirat saisivat rauhassa kaivella kuoppia, järsiä käpyjä, puunrunkoja, isoja herkkuluita ynnä muita ilman, että tarvitsisi sotkuista välittää. Samalla aitauksesta olisi itselleni iso hyöty, kun ei tarvitsisi miettiä, kuinka koirat jaksavat odotella, jos töissä venähtää vähän pidempään, bussi jää tulematta tai missaan jatkoyhteyden.

Tällä hetkellä työmatkaani menee vähän päälle kolme tuntia per päivä, joten voinette arvata, että teen mieluusti osan työpäivästä kotoolta käsin, jotta koirien ei tarvitse odotella kotona jalat ristissä yli 11 tuntia putkeen. Jani taasen tekee niin pitkiä päiviä, että hän on yleensä meidän perheessä se, joka lähtee ensimmäisenä ja tulee viimeisenä. Tämä siis myöskin tarkoittaa sitä, että se olen minä, joka yleensä siivoaa kaikki sotkut. 💩

Nyt siis aloitetaan kovat neuvottelut tuon miehen kanssa koira-aitauksen saamiseksi, ja kuulisin mielelläni myös teiltä ideoita ja vinkkejä, jos on suositella ja/tai neuvoa koira-aitauksen tekemisessä ja siinä, mistä välineet tällaista varten kannattaa hommata.

Pihahan meillä on vielä täysin alkutekijöissään (pelkät sepelit), joten tähän hätään riittäisi jokin suht väliaikainen ratkaisu tai sitten sellainen, joka olisi helppo siirtää pois tieltä, kun pihamaata aletaan vihdoin tekemään.

Kaiken kaikkiaan aikamoinen viikon aloitus siis takana, mutta jos ei muuta, niin historiallisesta väsymyksestä huolimatta voin nyt myös ylpeänä iloita, sillä yllä oleva videopostaus kodin päivitetystä sisustustilanteesta on myös ensimmäinen laatuaan omalta osaltani, ja toivonkin tekeväni näitä videoita tulevaisuudessa enemmän – ja tarkennuksena siis, että videoita ylipäätänsä eikä pelkästään sisustuspäivitysvideoita. 😜

 

Kiitetään ja kuitataan taas tähän väliin, ja ei muuta kuin parempaa alkanutta viikkoa teille, ja minä jään innolla odottamaan, mitä tuo meidän kauhukakara seuraavaksi saa päähänsä. 😬

 

Keväisin terveisin,

Pirttihirmu ja Yuri Gagarin

One Comment Lisää omasi

  1. Nina sanoo:

    Autss tuota siivoa..ihan jo tuli myötätuntohiki videota katsoessani. Ekaa kertaa nyt kirjoittelen tänne, vaikka olen taustaillut jo aikas kauan, en edes muista mitä kautta tänne blogiin löysin. Vähän aikaa mietin, mistä Jani on tuttu, mutta asia piti tarkistaa pojaltani Villeltä, että Jani on se, mitä olin ajatellut. Täytyy palata vuoteen 2006 tai 2007, kun Jani piti Levin parkissa temppukoulua nöösipojille, meidän Villekin otti siellä ekat oppinsa newschooltouhuun. Joten terveiset sinne! Hieno talo teillä, ja mielenkiintoisin sanakääntein kirjoitettu blogi. Jään edelleenkin seuraamaan!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.