Rakkaudesta lattialaattaan

Arvatkaapas, kuka tanssahteli tänään onnellisena työmaalla?


Varmasti moni muu remontoija — tai ylipäätänsä talossa asuva ihminen — osaa samaistua innostukseeni, kun näin meidän kodin oleskelutilojen valmiin lattiapinnan ensimmäistä kertaa tänään!

Tätä hetkeä on odotettu! Keittiön ja olohuoneen näkymää yläkerrasta katsottuna

Oon aivan uskomattoman täpinöissäni siitä, että jaksettiin Janin kanssa vielä palauttaa liian sininen Skiffer-laatta takaisin Bauhausiin ja ottaa tilalle tätä kuvissa näkyvää Portland-laattaa. Tässä laatassa on juuri sopivassa suhteessa valoisuutta ja pientä karheutta, että saadaan varmasti kodista sisustettua meidän näköinen; luonnonläheinen, lämmin ja tyylikäs. 👌

Meidän Tulikiven Jalanti-takka uudessa ympäristössään ❤
Kodinhoitohuoneen kurasyöppö
Alakerran pukuhuone vielä saumausta vaille.

Meillä on nyt mennyt onneksi todella hyvin myös laatoitusten ajoittaminenkin, sillä Domuksen kiintokalusteiden pitäisi saapua ensi viikolla, ja näillä näkymin voidaankin heti alkaa asentamaan kaappeja paikoilleen!

En malta odottaa, että päästään näkemään vuoden hionnan jälkeiset valinnat vihdoin livenä, vaikkakin keittiön sekä kylpyhuoneiden kivitasoja joudutaan odottamaan kasauksen jälkeen vielä pari viikkoa. Kaappien kasauksen jälkeen Vientikiveltä tulee nimittäin vielä henkilö tarkistusmittaamaan kaikki aukot, jonka jälkeen kivitasot lähtevät tilaukseen.

Saumausvärin tarkistamista. Oleskelutilojen Portland-laatan kaveriksi valittiin Weberin Smoke-sävy.

Ajateltiin huomenna viettää hieman laatuaikaa saaristossa upeista syksyn keleistä ja maisemista nauttien. Pitääpä muuten laittaa samoin tein myös kamerankin akku latautumaan, niin saadaan taas vähän laadukkaampaa kuvamateriaalia kasaan! Kameran laturi on ollut nimittäin muuttokuorman jäljiltä hukassa, mutta onneksi tuo rakas karvanaama löysi sen yllättäen viime viikolla. 🙂 👍

Viikonloppuna herkutellaan siis Instagramissa sekä Facebookissa ruskalla! 🍁🍂🎃

 

Onnellisin perjantaiterveisin,
Pirttihirmu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.