Säätöä ja säästöä!

Meidän viikko alkoi kerrankin positiivisissa merkeissä, kun jatkuvan budjetin paukkumisen sijaan löydettiinkin Vantaan K-Raudasta ja Netraudasta erinomaiseen hintaan kylpyhuonetuotteita!

Jani oli jo viime viikolla kertonut, että Netraudan verkkokaupassa on huimat alennukset käynnissä, ja sovittiinkin, että pitää ostaa ainakin suihkut sieltä, kun tiedettiin tarkalleen, minkä malliset haluttiin. Sunnuntaina olin sitten jo nukkumassa, kun mies herättää klo 23.35, että ”Perhana, se alennusmyynti päättyy puoliltaöin! Ylös sieltä!” Siinä taas silmät ristissä käytiin sitten Netraudan nettisivuja lävitte ja mietittiin, että mitäköhän muuta sitä uskaltais tilata tässä samalla, ettei vain mene hyvät alennusmyynnit hukkaan.

Hetken kirkasta näyttöä tuijoteltuamme huomattiin kuitenkin, että alennukset jatkuvatkin vielä ainakin seuraavan päivän, joten päätettiin sulkea läppäri ja painua nukkumaan.

Ei pysty enää.

Seuraavana päivänä eli maanantaina päätettiin sitten heti työpäivän jälkeen lähteä Vantaan Netrautaan metsästämään kaikkia mahdollisia alennuksia.

Noin 1,5 tunnin aikana saatiinkin lyötyä lukkoon tärkeitä päätöksiä ja ilman ihmeempiä erimielisyyksiä, joten seuraavaksi meidän paperinen ostoslista oli valmis vietäväksi tiukkoihin tinkausneuvotteluihin.

Neuvotteluissa ei loppujen lopuksi tarvinnut vääntää kättäkään, vaan mukava myyjä teki meille sellaisen tarjouspaketin, josta ei voinut kieltäytyä.

Netraudasta tarttui mukaan siis itseasiassa aivan kaikki kodin hanat, suihkut sekä pesualtaat (keittiön allasta lukuunottamatta), ja loppusummaksi saatiin kuitille 4706,90 euroa sisältäen toimituksen.

Tässä vielä ostokset listattuna ja kuvien kera:

Pesualtaat 3 kpl: Villeroy & Boch, Loop & Friends (430x285mm, altakiinnitettävä, ei hanareikää, sis. ylivuotoaukko, väri Star white + Ceramic Plus)

Kuva: Villeroy & Boch (kuvasta poiketen siis vielä ylivuotoaukolla)

Suihkut 3 kpl: Hansgrohe, Raindance Select 360 Showerpipe (yläsuihkulla ja käsisuihkulla)

Kuva: Netrauta
Kuva: Netrauta

Päädyttiin ottamaan tuo Hansgrohen suihkumalli, jossa ei ole ammehanaa, sillä tykättiin enemmän tuosta sliikimmästä muodosta. Tässä vielä vertailun vuoksi sama suihku ammehanalla:

Kuva: Netrauta

Päätöksentekoa helpotti myös se, että ulkonäön lisäksi tuo meidän valitsemamme malli oli myös 150 euroa halvempi kappalehinnaltaan. 😉

Kodinhoitohuoneen hana: Hansgrohe, Talis E 240

Kuva: Netrauta

Yllätys, yllätys; tämän hanan sain valita ihan itse! 😄 Tykkäsin tämän hanan yksinkertaisuudesta ja siitä, että vipu on ylhäällä eikä sivussa, kuten nykyään toooodella monessa pesuallashanassa.

Keittiön hana: Hansgrohe, Metris Select

Kuva: Netrauta

Tästä hanasta ollaan myös miehen kanssa innoissamme! Tuossa on nimittäin päässä painike, josta saa veden päälle, jos (tai siis aina kun) kädet ovat kokkailujen jäljiltä likaiset tai muutoin kädet täynnä. Jani oli ensin pohtinut sellaista hanaa, jossa olisi ulosvedettävä poresuutin, mutta tultiin sitten siihen tulokseen, että tuo painike tulee olemaan käytännöllisempi. 👌

Vessojen hanat 3 kpl: Hansgrohe, Talis S2 -pesuallashana ja bidetta

Kuva: Netrauta

Oltiin alkujaan tilaamassa ainoastaan yksi tällainen alakerran WC:hen, koska näillä näkymin yläkerran kylpyhuoneeseen ei pysty bide-käsisuihkua laittamaan, mutta Netraudan myyjä onneksi vinkkasi, että hana on kalliimpi, jos sen ottaa ilman käsisuikua (jep!), joten kaikki hanat kannatti ottaa sillä varusteltuna. Siinä samalla sitten selvisi, että toisen ylimääräisistä bide-käsisuihkuista pystyy laittamaan kodinhoitohuoneeseen tulevan kurasyöpön hanaksi! 👍

Kurasyöppöpisteeseen valittiin HansGrohen Focus E² -suihkuhana, johon nyt sitten tulee käsisuihkuksi tuo edellisen kuvan bidetta. Tämä passaa itselleni vallan mainiosti, sillä sanoin Janillekin, että käsisuihkun pitää olla mielellään mahdollisimman pienikokoinen, jotta sillä on helppo pestä koirien vatsanaluset ja tassut.

Kuva: Netrauta

Tässä siis meidän Netraudan ostokset listattuna! Tästä puuttuu tosin vielä erillinen pesukoneventtiili pöytätasoon, mutta ajattelin, että se ei välttämättä näytä hirvittävän jännältä, joten sen tarkemman kuvailemisen voi jättää pois. 😉

Katselin tässä juuri vanhoja budjettilaskelmiakin lävitse, ja näyttäisi siltä, että oltiin alkujaan budjetoitu vesikalusteisiin ja poreammeeseen 12 000 euroa, jota sitten pudotettiin jossain välissä vielä parilla touhutonnilla alas 10 000 euroon. Poreammettakin pohdittiin useampaan otteeseen, että tarviiko sen veden nyt välttämättä kuplia vai ei, kun siinäkin kohtaa voisi säästää taas jokusen euron. Päätös oli kuitenkin helppo tehdä, kun käytiin Netraudan onnistuneen visiitin jälkeen vielä Vantaanportin K-Raudassa.

Shop ’till you drop -asenne oli nimittäin tarttunut Netraudasta mukaan, joten K-Raudan käytäviä kävellessämme ja uutta vasaraa etsiessämme näimme alkujaan rapsakkaat 7000 euroa maksavan poreammeen sellaisessa alennuksessa, että oli pakko jäädä hypistelemään sitä. Hetken kuluttua mies käveli lähimmän myyjän luokse ja alkoi tinkaamaan hintaa vielä alaspäin.

Tiedettiin, että amme oli jo hetken aikaa ollut myymälässä alennuksessa, joten ajateltiin tehdä K-Raudalle palvelus ja ostaa se 2500 eurolla. 😬

Hyvin mies veti, sillä muutaman minuutin väännön jälkeen meillä oli poreamme ostettuna 4600 euron alennuksella ja kotiinkuljetuksella.

Tulevaisuudessa meillä siis poreilee vesi ammeessa muunkin kuin vedenalaisen piereskelyn seurauksena! 👌

 

-Pirttihirmu

 

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.