Stressisiivoaminen ja kevätkukinta

on

102 tupakantumppia
8 nuuskapussia
2 639 naulaa (saatan liioitella)
5 purukumia

Siinä oli eilisen päivän saldo, kun käytiin Marmoripossun kanssa vähän siivoamassa tontilla parin tunnin ajan. Samalla vietiin myös ensimmäinen jätekuorma Kivikon Sortti-asemalle Jaken avustuksella.

Lajittelimme tontilla kaikki muoviroskat omiin jätesäkkeihinsä ja metalliroskat taasen omiin kasoihinsa. Metallit saivat tosin vielä jäädä tontille odottelemaan seuraavan kuorman valmistumista.

Miehistä järjestäytyneisyyttä

Välillä mä kyllä mietin, että miten ihmeessä nuo työmiehet pysyy hengissä, kun nauloja löytyy joka paikasta ja roskia norkoilee milloin missäkin. Taitolaji ihan selkeesti! 😀 Tosin ei tuo meidän työmaa mikään sikolätti sentään ole, ja ymmärrän hyvin, että raksamiehillä on parempaakin tekemistä (esimerkiksi meidän talon rakentaminen) kuin siivota jokaista tippuvaa naulaa. 😉

Työmiesten siivottomuus ei tosin kyllä haittaa yhtään! Tontilla on nimittäin ihan tavattoman mukavaa kerätä roskia. Sen lisäksi että tulee siistin näköistä, niin tulee myös hyvä mieli, kun tietää, ettei muovia ja muuta roskaa päädy vahingossakaan luontoon esimerkiksi tuulen mukana. Ja tosiaan, ne tupakantumpit! Siinä vain on jotain huisin terapeuttista etsiä niitä kivien seasta. Saa laitettua aivot kunnolla narikkaan pariksi tunniksi ja mietittyä muutakin kuin stressiä. 😬

Tässä on ollut myös pieniä vastoinkäymisiä meidän projektien kanssa, mutta josko käsitellään niitä sitten myöhemmin, kun saadaan asioihin parempaa selvyyttä!

Yritän tässä myös samalla opiskella kahteen eri tenttiin yliopistolla, jotka on 7. toukokuuta. Tuntuu mukavalta, että muutaman vuoden tauon jälkeen alkaa opiskelukin taas rullaamaan vaikka vähän meinaa puhti välillä loppuakin.

Stressin määrä näyttäis näkyvän myös naamassa, sillä ainakin mulla peilistä katsoo tällä hetkellä teini-ikäinen hupakko, jolla puskee kaunista kevätkukintoa ihohuokosista. Asialla saattaa tosin olla kierukasta johtuva hormonimuutoskin, josta muutama ystävä osasi varoittaa ennen Mordor-päivää. Samaan syssyyn oon myös alkanut hikoilemaan kuin mikäkin Sillanpää tullitarkastuksessa. Laitetaan nämä nyt kuitenkin stressin piikkiin, niin on vähän dramaattisempaa!

Luulen, että viikonloppuna vois tehdä ihan hyvää hoitaa ihoa vaikka söpöillä mutanaamioilla.

Ärsyttävänä piirteenä tässä kukkivassa teini-iässä on se, että nyt Alkonkin kassalla kysytään taas henkkareita joka ikinen kerta, kun yritän ostaa seitsemän euron Don Opas -punkkupulloa stressiä lievittämään. Tätä tuskan määrää!

Nooh, eiköhän tästä kaikesta kuitenkin suosiolla selvitä! Hymy pyllyyn ja naama näkkärille! 😬

 

Tiistaiterveisin,

Kukoistava Pirttihirmu

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.