Se on kuulkaas lattia!

on

Jo-hoo!

Meillä on nyt yläkerrankin lattiat paikoillaan!

Aika hurjaltahan se tuntui päästä tepastelemaan hitusen huteria (ja harva-askelmaisia) portaita pitkin yläilmoihin ihastelemaan maisemia. Ei vielä ihan turvallisen tuntuinen tupa, mutta näkymissä ei ollut valittamista!

Tuonne päätyyn tulee yläkerran parveke.

Käytiin viime torstaina tontilla iltapäivästä piipahtamassa Marmoripossun sekä ystävämme Heikin kanssa, joka auttaa meitä lattiavalujen kanssa. Miehet katsoivat sitten siinä samalla, kuinka parvekkeen valut kannattaisi tehdä.

Meille tuli pienenä yllätyksenä se, että parvekkeen pintarakenteet eivät kuulukaan Jämerän pakettiin, mutta onneksi Heikki tekee ammatikseen valuhommia, joten apu löytyi läheltä!

Saatoin huutaa kuvaa ottaessani ”ASENTO!”. Päättele kuvasta, kumpi on käynyt armeijan. 😀

Pääsin torstaina myös ensimmäistä kertaa itsekin ihastelemaan yläkertaa! Miehet tosin kapusivat ensimmäisenä ylös ja Jani pyysi, että vahtisin koiria alhaalla – tai erityisesti Palloa – ettei karvakuonot hiipisi miesten mukaan yläkertaan.  Yläkerrassa ei tuolloin torstaina ollut vielä minkäänlaisia reunoja, joten koiria ei uskaltanut päästää sinne viipottelemaan valvomatta. Varsinkaan, kun tuo yksi hulivili ei oikein ajattele ennen kuin viipottaa menemään. ☝😑

Siivoiltiin sitten närkästyneen Pallon kanssa taas tupakantumppeja (ah, le stress reliever! ❤ ) ja keräiltiin nauloja sillä aikaa, kun miehet suunnittelivat parvekkeen valamista.

Kun kaikki tupakantumpit ja naulat oli saatu kerättyä, niin halusin itsekin lähteä katsomaan yläkertaa:

Minä: ”Pallo, paikka!”
Pallo seuraa perässä
Minä: ”Pallo, ei. Menehän alas.”
Pallo menee alas.
Minä lähden kävelemään ylös, Pallo seuraa perässä

x3

Minä: ”Pallo, nyt oikeesti. Menehän ny alas ja pysy siellä.

”Ookko ny aivan varma?”

Kiellosta huolimatta koiran oli siltikin aivan pakko nousta portaille. 😀

No, nappasin nopeasti muutaman kuvan ylhäältä, jonka jälkeen annoin Pallollekin luvan kavuta portaat. Sasu huiteli sillä aikaa jossain lähimaastossa oravia jahtaamassa.

Sunnuntaina käytiin tontilla uudelleen, ja siellä olikin reipas työmies latomassa jo yläkerrankin seiniä pystyyn.

Jake oli myös mukana, joten saatiin taas lisää ilmakuvia kokoelmaan!

\o/

Metalliromulaatikkokin alkaa täyttymään. Moska tosin ei ole menossa kierrätykseen. 🙂
Iloisen näköinen mies saapuu yläkertaan.

Meidän ujo romanialainen karvakuonokin uskalsi sunnuntaina kavuta portaat ylös, ja Sasu näytti nauttivan kerrosten välisestä ramppaamisesta oikein urakalla. Kamu nimittäin veteli innoissaan häntä heiluen portaita ylös ja alas.

Ei ihan uskoisi, että kyseessä on sama koira, joka neljä vuotta sitten meille tullessaan pelkäsi aivan kaikkea, ja joka nyt käy haistelemassa kaivinkoneita ja kapuaa hitusen horjuvia portaita yläilmoihin. 🙂

Pääsen varmaan itse vasta viikonloppuna taas tontille pistäytymään. Hurjaa vauhtia nuo seinät kyllä näyttäisivät nousevan, joten eiköhän meillä ole toukokuussa katto pään päällä. 🙂

Harmillisesti ollaan Janin kanssa oltu vähän puolivointisia nyt muutaman päivän, ja tänään nauroinkin työkaverille, että kuulostetaan aamuisin ihan ikälopulta pariskunnalta:

”Huomenta… *köhh* mikäs sulla on olo?”
*köhh* Ihan ok… entä sulla?”
”Elossa.”

Piristyksenä tähän ankeaan olotilaan tosin se, että tänään saatiin myös Domukseltakin lopullinen tarjous kodin kiintokalusteista. Samalla saatiin myös linkki keittiön 360° panoraamanäkymään:

Näistä kuvista saa onneksi taas vähän lisäpotkua ja energiaa, niin jaksaa painaa eteenpäin! Nyt vähän lisää inkivääriteetä napaan, josko tästä olotilasta selviäisi vähän helpommalla!

Toivottavasti olette päässeet nauttimaan lämpimästä kevätsäästä!

 

-Pirttihirmu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.