Hei, meidän talo lähti nousemaan!

Ette ikinä usko, mutta meidän talo lähti oikeasti nousemaan eilen!

Heti eilen klo 06.37 meinasi jo mennä aamukahvit väärään kurkkuun, kun katsottiin Huomenta Suomea ja ykskaks mekin ilmaannuttiin ruudulle. Ystävä oli laittanut pari minuuttia aikaisemmin Facebookissa viestiä, että ”Just olitte aamu-uutisissa”. Vastasin siihen vain että ”Joo! 🙂 ”, kun luulin, että hää tarkotti sitä, kun mun työpaikan, Umbran toimitusjohtaja oli siellä kertomassa 3D-teknologiasta. 😀

Tämän mukavan partaveikon kanssa jaan toimistohuoneen. 🙂

Olin ihan superinnoissani televisioon pääsystä, että vähän kyllä hävettää. 😀

Kun yllättävästä televisiokuuluisuudesta oli toivuttu, niin suunnattiin meidän tontille tonttikatselmukseen Jämerän kanssa!

Käytiin Jämerän projektipäällikön, Kirstin kanssa läpi kaikki tontilla jo tehdyt toimenpiteet sekä mitä vielä pitää ensi viikoksi hoitaa, jotta meidän työmiehet pääsevät valamaan pohjia. Hyvältä näytti! 🙂 Puuttuvista tavaroista käytiin hommaamassa samoin tein vielä muutama lisäpressu, 10 kappaletta 30 litran vesikanistereita antura- ja sokkelivaluja varten sekä ekstravahvoja jätesäkkejä roskia varten. Vielä pitää löytää lämmitettyyn koppiin pieni pöytä sekä pari tuolia, jotta työmiehillä on kunnon paikka, jossa levähtää töiden lomassa.

Kirstiltä saatiin lisäksi vielä paksu pinkka meidän talon piirrustuksia, niin päästään niitä nyt viikonloppuna sitten tutkailemaan. 🙂

Vasemmalta oikealle: meidän vastaava mestari Juha, Jämerän Kirsti, runkoasentajat Jussi ja Matti sekä Jani keskustelemassa aikataulusta.
Torstain upea sää kruunasi hyvin sujuneen tonttikatselmuksen.

Viime viikon perjantaina oltiin tekemässä lumitöitä tontilla, kun pihalle ajoi meidän runkoasentaja Matti, joka tavattiin samalla ensimmäistä kertaa. Tykästyin heti! Todella mukava, alkujaan Kuusamosta kotoisin oleva herrasmies. Heti tuli sellainen olo, että meidän taloprojekti on hyvissä käsissä. 🙂

Heti torstaina laitettiin Jämerän toimesta hihat heilumaan! ❤

Lunta tuli vielä keskiviikkona tosin niin paljon, että mietittiin, mitä tästä projektista oikein tulee. 😀

”Kui paljo tät oikee tulee vielä?”

Jani on uurastanut tontilla tosi paljon viime viikot meidän kaivinkonekuskin, Mikken kanssa, ja mä taasen olen saanut kanssa töistä niin mahtavasti joustoa, että olen myös voinut olla päiväsaikaan jeesaamassa lumitöiden suhteen, joita on totisesti riittänyt viime viikkojen lumisateiden jäljiltä.

Kaapelivetojen viimeistelyjä ja ehkä pientä epätoivoa havaittavissa. 😀 Taustalla meidän rakas ”ottopoika” jeesaamassa lumitöiden kanssa.

Nyt oikeasti tuntuu siltä, että meidän unelmakoti alkaa rakentumaan, kun siellä on ihan kunnon ammattilaisia touhuamassa. 😀

Oon tässä meidän projektin aikana lueskellut samalla paljon muitakin rakennusblogeja sekä Instagram-tileiltä rakennusurakoiden sujumista, niin täytyy kyllä jo tässä vaiheessa nostaa hattua Jämerälle siitä, kuinka hyvin meillä on kaikki sujunut. Aina ei näyttäisi talon rakentaminen olevan kovin helppoa ja on saanut lukea jos minkälaisista ongelmista, mutta meillä kaikki on kyllä sujunut niin mutkattoman hienosti joka pisteessä, että on todella kiitollinen fiilis kaikesta.

Tänään tontilla näytti jo tältä!

Nyt kömmin tuon rakkaan possuni kainaloon, kun kotiin tullessani oli kynttilät palamassa ja pöydällä tulppaaneja sekä herkkusuklaata odottelemassa. (Ps. mun nimpparit on oikeasti vasta huomenna! 😉 )

Aviomies osaa hemmotella!

 

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! 🙂

 

-Pirttihirmu

Ja tässä vielä linkki Huomenta Suomen jaksoon:

Huomenta Suomi 8.2.2018

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.