Kivistöstä Kalkkirantaan


Joskus elämä kuljettaa ihan vahingossa oikeaan suuntaan.

Meidän unelmamme sai alkunsa kusenkeltaisesta vuonna -63 rakennetusta omakotitalosta, jota ensin remontoitiin 7,5 kuukauden ajan vain todetaksemme, ettei tästä tule yhtikäs mitään. Tuloksena päätettiin monen mutkan kautta myydä kiinteistö tontteina, ja siinä sitä sitten katsottiin, kun kaivinkoneen kauha ahmaisi keittiön seinästä läpi ja tunnerikkaat remonttikuukaudet riepoteltiin pölynä ilmaan. Oli aika siirtyä eteenpäin, ja meillä oli suunnitelma!

Olimme löytäneet ison metsätontin Sipoon Kalkkirannasta, ja yhden jos toisenkin viinilasillisen äärellä meille oli muodostunut selkeä kuva siitä, minkälainen unelmatalomme pitäisi olla. Moni ystävä kutsui meitä hulluiksi kun kerroimme, että alamme nipin napin remontista selvinneinä rakentamaan omakotitaloa Sipooseen.

Näissä maisemissa mieli lepää.

Tämän blogin sivuilla seurataan meidän kahden elämänjanoisen “hullun” sekä kahden koiramme elämää taloprojektin tiimoilta ja sen ympäriltä – tuoden aidot fiilikset (rehellisesti ja kaunistelematta) julki sekä naisen että miehen vinkkelistä. Huumori on vahvasti mukana kaikessa meidän tekemisissä, joten toivottavasti nauratte meidän mukana, kun seinät kaatuu ja taivas putoaa!

Tervetuloa siis mukaan seuraamaan, miten unelmiemme omakotitalon rakentaminen heijastuu jokapäiväiseen elämäämme!

 

-Jani, Elina, Sasu ja Pallo

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.